"Династия Посвященных"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » "Династия Посвященных" » Чистилище » А что там в вашей голове...?

А что там в вашей голове...?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

*Частлище на диво неприємне місце . Для кожному воно по своєму непривітне . Для Луі воно було просто сірим . Абсолютно сірим , з туманом , хоч сокиру вішай , і водночас якесь ніяке , без вітру , запаху , світла фі темряви . Подекуди із землі торчали чорні валуни (напевно сама яскрава річ тут) . Ангел сиділа на одному з камені .*

- Ти найнебажаніша для мене компанія . Краще просидіти цілісінький день в зламаному ліфті з Люцифер , ніж спілкуватись з тобою . Дивно...дивно те , що зараз ти поруч і з тобою спокійно .

*Звернулась Ангел до брюнетки у чорному , що сиділа на землі у підніжжя каменя , обпершись на коліна Луі .*

- МИ напевно всетаки чимось звязані , тому і схожі зовні .

0

2

*Сон посміхнулась самовдоволено*

- Можеш і не визнавати , але звязок сильніший ніж ти можеш уявити . Невже ти ніколи не хотіла зробити щось заборонене ? Те що ти називаєш злом ?

*Демон піднялась і пильно подивилась у вічі ангелу . Вона дивилась наче у зеркало . Лише очі , такі ж темно карі як у неї , мали інший вираз*

- Ти лише думаєш , а я роблю.

Отредактировано Son (2009-02-02 20:10:29)

0

3

*Посміхнулась у відповідь . Поправила чолку Сну , щоб та не лізла у очі .*

- Дивна ти . А може й не дивна . Тобі просто не зрозуміти . Саме тому я й удостоїлась служити світлу , бо немаю таких думок . Як тільки вони зявляться , я покину все і ніхто мене не триматиме .

*Ангел піднялась і обняла демонессу за плечі*

- Звязок є . Ти моя спокуса . Напевно хтось сильний і великий послав тебе , щоб попсувати мені крові . Ну і нехай . Я стерплю .

*Луі обняла Сон ще міцніше .*

0

4

*Прижалась чолом до плеча Луі .*

- Як знаєш світла , ти вільна обманювати саму себе до скону .

*Сон прижалась губами до вуха ангела і зашептала .*

- Я навіть готова змиритись з твоїм дитячим оптимізмом . Головне щоб ти не стала сірою , як цей туман .

0

5

*Ангел перебирала пальцями волосся демонесси*

- І буду , бо це моя правда .

*Луі викликала портал і обидві дівчини зникли у ньому*

0

Вы здесь » "Династия Посвященных" » Чистилище » А что там в вашей голове...?