"Династия Посвященных"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » "Династия Посвященных" » Хранилище Душ » Наверно это в первый раз...

Наверно это в первый раз...

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

*кімната. Що нагадує величезний камяний ящик. Ні виходу ні входу . Біля стінки , опершись спиною об холодний камінь стоїть Химический Сон . Довкола роями літають світлі точки . То душі . Переміщуються вони дуже швитко і освітлють всю кімнату.*

- Апетитно виглядають.

*Сама до себе промовила демонесса*

0

2

Ыть!!! Вкуснятина- В мешок зашёл Артемон- Официант, мне парочку душ под соусом из белых грибов!!!

0

3

- Ех! Як би то воно й справді було так просто отримати хоч одненьку у власне користування . Керувати кимось як рабом велика насолода . А начальство забороняє .

*Сон на секунду зникла і з"явилась за спиною Демона*

- Від тебе кровю пахне . Значить свій .

0

4

*Артемон по привычке розвернулся и занёс кулак для удара, но тут увидел Сон и успокоился*
- больше так никогода не делай!!! я нервный!

0

5

Заспокойся...ееее....як там тебе...Краще бути за спиною незнайомця. А то мало що.  Як тебе занесло в ці края?

0

6

-Да, так, пришёл полюбоваться душами, красивое зрелище, знаете ли, а ті здесь почему?

0

7

*Дівчина знову зникла і тепер зявилась спереду від Демона *

- Вони мені подобаються . Це на землі всі люди різні , а тут вони однаковісіньки . Маленькі , беззахисні комочки енергії . Вони дають силу.

*Сон потягнулась до верху і схопила дну яскраву точку . Точка на мить зникла в лодоні . А тоді швиденько вирвалась обпікши демонессі шкіру*

- Та собі забрати не можна.

0

8

-Отож? Кстати, я - Артемон, прошу любить и жаловать! А ты?

0

9

- Я. Сон . Химический Сон.

*Дівчини пильно подивилась на Артемона*

- Я тобі нікого не нагадую?

0

10

-Да так... А у нас уже кто-то ангелов ксерокопировать научились?

0

11

- Иги. Плагіятствуєм по трошки. Як там мій клон поживає ? Давненько її не бачила.

0

12

-Да так, слабенький он у тебя, пьёт мало, да и напивается быстро

0

13

*При згадці про Ангельську Пиль очі Сна засвітились якимось злорадством . Очевидно вона не відчувала до близнючки особливої любові*

- Світла , сам знаєш . Ніякого з них толку. Та щей душі дарма переводять.

0

14

-Во во, лан, что-то мне сдесь надоело, пошли ко мне? Я угощаю!

0

15

- Ну раз ти запрошуєш....Пішли.

0

16

==================================================================
Деймос появилась в Обители Душ и села на камень, задумалась... Закатив рукав, она посмотрела на рубцы, которые составляли надпись: Поколение YZ.
-Хм... Много их тут стало... Со "Штиля" меньше было... Интересно, сколько я теперь проживу? Или просуществую???

0

17

-Если будешь и дальше вытворять подобное с подопечными.... а тем более влюбляться, но обещаю, не долго.
За спиной Деймос появилась Люцифер. Демонесса вскочила. - Думаю, что ты поняла предупреждение?

0

Вы здесь » "Династия Посвященных" » Хранилище Душ » Наверно это в первый раз...